Search for:

СОЛАРНИ ИНВЕНТОРИ

Соларните инверторни системи са едно уникално решение на вашите проблеми с прекъсване на захранването. По функция слънчевата инверторна система зависи от фотоволтаична (PV) клетка, интегрирана в соларен панел, за да събира енергия от слънчевите лъчи. Тази фотоволтаична клетка, присъстваща в слънчевия панел, преобразува енергията, идваща от слънчевите лъчи, в постоянен ток. Този постоянен ток се съхранява във вашата домашна система за съхранение на енергия, която вероятно е батерия (акумулатор). Съхранената енергия след това може да бъде използвана, когато възникне необходимост по време на прекъсване на електро захранването.

Видове Соларни инвентори

Huawei Инвентор SUN2000-60KTL-MO (60KW)

Соларен инвентор 110 KW – SG110CX Sungrow

Соларен инвентор Huawei SUN2000-100KTL-M1 (100KW)

 

Хумористични разкази

В ръцете си държите един уникален сборник от злободневни и остроумни, весели и мъдри, завладяващи и незабравими истории, написани от най-добрите майстори на перото в славянската литература – Алеко Константинов, Антон Чехов, Аркадий Аверченко, Бранислав Нушич, Елин Пелин, Исак Бабел, Карел Чапек, Михаил Зошченко, Ярослав Хашек. Творбите им, макар и хумористични, разкриват редица наболели проблеми на времето, в което са писани и по особен начин се преплитат с някои, които са актуални и в наши дни. Общото между всички е, че тези разкази носят в себе си огромен заряд с положителна енергия. Разказите и техните запомнящи се герои, сигурни сме, ще помогнат на мнозина да се вгледат в себе си отстрани, да вникнат по нов начин в човешката си природа и да преосмислят важните неща в живота. Повечето персонажи са взети от реалността и отразяват по правдив начин колоритния славянски характер в цялата му пълнота и разнообразие.

Хумористични разкази

Автори:

Антон Чехов
Бранислав Нушич
Елин Пелин
Исак Бабел
Михаил Зошченко
Ярослав Хашек

Личностите, които промениха историята на света

Тази книга разказва за редица удивителни учени, изследователи, изобретатели, държавни реформатори, новатори и натуралисти, които промениха света благодарение на своето прогресивно и нестандартно мислене. Тези невероятни истории са за израстването им като личности, чиито творчески и научен път е изпълнен с много възходи и падения, но по-важно – с безкраен стремеж към новото и непознатото, към постигането на непостижимото. Тези хора предначертават пътя към преодоляването на епидемиите, изобретяват ваксините и лекарства за нелечими в миналото заболявания, измислят машини и съоръжения, невъзможни дори за фантазията на най-смелите мечтатели. Сред тях са хората, на които дължим електрическата крушка, книгопечатането, самолетостроенето. Дарбата им да виждат в бъдещето, силната им воля и непреклонните им характери ни даряват днес с модерните технологии, благодарение на които светът бележи своя небивал прогрес.

Личностите, които промениха историята на света

 

Активна пяна за безконтактно измиване

Активна пяна за безконтактно измиване е супер пяна за безконтактно измиване на автомобили. Концентриран, високо пенообразен, еднокомпонентен автохимичен продукт за безконтактно измиване на всякакви превозни средства. Лесно премахва пътната мръсотия, прах, масло, следи от насекоми. Създава дълготрайна богата пяна, която лесно се отмива от повърхността. Нанася се с помощта на пулверизатор за пяна, придава блясък на повърхността, не уврежда боята и лаковите покрития.

Предлагаме различни цветове: жълта, зелена, розова, синя:

Активна пяна „Active Self Standard“ – 23 кг.

Активна пяна „Active Self Top“ – 24кг.

Активна пяна „Active Foam Blue“ – 20кг.

Активна пяна „Active Foam Dosatron“ – 23 кг.

 

 

Super Почистващи препарати за автомивка на самообслужване

Почистващи препарати за автомивка е водещ бранш, принадлежащ към основния Авто мото сектор в сегашната икономика на България. С абсолютна точност можем да твърдим, че Почистващи препарати за автомивка е много сериозен отрасъл, който се намира в абсолютна зависимост от финансовото състояние на държавата. Именно чрез него се създават базови връзки с други свързани сектори от икономиката, като Автомивки, Ремаркета, Авточасти, Автосервизи.

Почистващи препарати за автомивка на самообслужване

Този сектор е свързан с високотехнологичните постижения и натрупания опит на човечеството, през времето на своето индустриално развитие. Вследствие на непреставащата непредвидимост в икономиката и трендовете на международния и национален пазар, често трябва корекция в предлаганите цени на съответните услуги и стоки.

Авто мото

Проверени фирми от тази сфера може да откриете във всеки посещаван град в България, като Варна, Враца, Дупница, Ловеч. В известните областни градове като София и Плевен асортимента стоки и услуги предлагани от известни компании от сектор Авто мото, осигуряват развитието на бизнеса. Част от по-известните марки са: grass.

Възползвайки се от поместенаta тук подробна информация, ще имате възможността да откриете търсеният от Вас доставчик, дистрибутор, търговец на едро или контрагент.

Думата Почистващи препарати за автомивка най-често е свързана с търсенето на сходни ключови думи в търсачката Гугъл като:

Професионални препарати за автомивки, Препарати за автомивка, Безконтактен препарат за коли цена, Почистващи препарати за двигатели, Безконтактен препарат за водоструйка, Препарат за вътрешно почистване на автомобил, Препарати за автомивка пловдив, Безконтактно препара.

BEST PLACES TO VISIT IN MAHE

– Victoria, the capital of Mahé (Seychelles)
– Seychelles National Botanical Gardens
– Morne Seychellois National Park
– Beau Vallon
– Craft Village (Domaine de Val des Près)
– Ste. Anne National Marine Park
– Le Jardin Du Roi Spice Garden
– Marine Conservation Society Seychelles
– Arul Mihu Navasakthi Vinayagar Temple
– Market St
– Cathedral of our Lady of Immaculate Conception
– National Museum of History
– Island Hopping for a day

Ако търсите приятна почивка на Сейшелите – това е мястото. Takamaka sky Villas съчетава в едно уют, релакс и забавления.

Villa in Seychelles

If you are looking for a nice holiday on the Seychelles-this is the place. Takamaka sky combines in one comfort, relaxation and joy

Villa in Seychelles

Ако търсите приятна почивка на Сейшелите (Seychelles) – това е мястото. Takamaka sky съчетава в едно уют, релакс и забавления.

Takamaka sky Villas (къщи за гости на Сейшелите) се намира само на 10 минути от Beach „Anse Intendance“ Mahé и предлага различни възможности за забавления.

Живописната природа е заобиколена от гранитни камъни и скали, като всички те се комбинират, за да дадат на Anse Intendance заслужената репутация на един от най-красивите плажове на Сейшелските острови.

Villa in Seychelles

If you are looking for a nice holiday on the Seychelles-this is the place. Takamaka sky Villa in Seychelles combines in one comfort, relaxation and joy

Takamaka sky Villas, Seychelles

Разположена в сърцето на остров Mahé, Takamaka sky Villas Ви предлага една незабравима романтична почивка на Сейшелите (Seychelles) – съчетание на чист въдух, невероятни гледки и дива природа.

Къщата е подходяща за настаняване на един или двама възрастни, както и на младо семейство с едно или две деца.

Takamaka sky Villas (къщи за гости) се намира само на 10 минути от Beach „Anse Intendance“ Mahé и предлага различни възможности за забавления.

Takamaka sky Villa in Seychelles

Centered in the heart of the island Mahe, Takamaka sky offers you one unforgettable, romantic holiday at the Seychelles intertwined with fresh air, amazing views and wild nature.

град Пловдив

Пловдив

Град Пловдив е известен своите архитектурни ансамбли, които могат да се разгледат по време на незабравимата туристическа обиколка. Силно препоръчано е посещението на поне част от по-известните музейни експозиции,театрални постановки,кино прожекции и арт изложби.

Градът е една от най-предпочитаните туристически дестинации в страната и забележителен културен и водещ икономически център на страната. Комбинирането на 4-те основополагащи насоки – икономика, туризъм, спорт и културен живот водят до увеличаване на значението му в региона.

Историческо и Културно развитие на Пловдив

В исторически план град Пловдив е допринесъл много за укрепването на България, а редица тачени герои, революционери и борци за свобода родени тук, са вземали активно участие в неравната борба за постигане на свобода и независимост.

Забележителните паметници – символ на славното и бурно минало, са разположени на редица възлови места. Те са издигнати за спомен на героичната саможертва на редица революционери, военни герои, благодетели и борци за свобода, оставили героичен отпечатък в историята на Пловдив.

Проведените археологически разкопки разкриват изумителни антични руини на дворци, домове, укрепления и църкви, които свидетелстват за бурно минало и доказват непреходното значение на града в недалечното минало.

Вглеждайки се в оригиналната архитектура, историческите и културни забележителности, можем категорично да твърдим, че Пловдив съчетава в себе си бъдеще, настояще и минало в едно цяло.

Разхождайки се из криволичещите улички, можем да се удивим на китните къщи, символизиращи уменията на редица родни майстори и занаятчии.

Правилната поддръжка на тези красиви къщи изисква използването на конкретни бригади от майстори за безспорни ремонти като Ремонт на Покриви, ВиК ремонти, Ремонт на Електро инсталации, Довършителни ремонти и Ремонт на Покриви. Особено внимание се отделя на Ремонт на покриви Пловдив.

Перфектната визия на града се допълва и от иновативни блокове, жилищни комплекси и бизнес сгради. За разположените в тях апартаменти, студия, търговски помещения и офиси, както и за тяхната коректна експлоатация е необходим първокачествен Ремонт на апартаменти, Ремонт на баня, Вътрешни ремонти и Ремонт на кухни.

Спорт и отдих в Пловдив

Освен, че е известен с значими културни забележителности, градът има и много добри предпоставки за Почивка и спортуване.

Тук има обособени спортни центрове, както и различни по-малки спортни зали, в които се практикуват различни спортове, като волейбол, басетбол, ханбал, както и бойни изкуства. Футболът, също е доста развит и популярен спорт сред деца и възрастни.

Многото паркове разположени в централната част на града са източник  на спокойствие и съдействат дори и за кратко бягство от напрегнатото ежедневие. В околностите има няколко природни кътчета, много подходящи за семейни ваканции, детски игри и забавления.

Бизнес предимства на Пловдив

Главната улица на град Пловдив предоставя впечатляващи възможности за забавления и шопинг, а уютните  ресторанти в града са много и навсякъде.

Модерната търговия с индустриална техника като Манометри, Термометри, Трансмитери, Електрически инструменти, позволява генерирането на сериозни приходи в търговската мрежа от шоуруми и складове на дребно и едро и спомагат за усъвършенстване на търговията, чрез създаването на модерни онлайн магазини за книги, обувки, дрехи и козметика.

Правилните бизнес практики, благоприятните климатични условия и  запомнящи се природни дадености, определят град Пловдив, като основен промишлен и регионален търговски център.

Тук е сравнително добре развит сектора строителство и неделимата търговия със строителни материали като: Електро материали, ВиК части, Бои и Мазилки.

Осъвременената инфраструктура спомага за по-надеждното движение на услуги, продукти и стоки между различните организации, фирми и компании до техните крайни клиенти, дистрибутори и контрагенти. С тяхна помощ се изграждат основни връзки с повечето важни транспортни сектори от икономиката, като Автомивки, Ремаркета, Автоаксесоари, Камиони.

След динамичния ден идва задължителното време за настаняване в предварително избрания привлекателен хотел или стаи под наем, както и приготовленията за богатия нощен живот. Красивите вечери носят духа на романтичност и усещане за спокойствие и нежност.

 

 

Пловдив

Град Пловдив е известен своите архитектурни монументи, които могат да се посетят по време на неизбежната туристическа обиколка. Задължително е посещението на поне част от по-известните театрални постановки, музейни експозиции, арт изложби и кино прожекции.

Освен, че притежава красиви културни забележителности, градът има и много добри предпоставки за Почивка и спортуване.

Градът е една от най-предпочитаните туристически дестинации в страната и основен културен и важен  икономически център на страната. Комбинирането на 4-те водещи насоки – спорт, икономика, култура и туризъм водят до повишаване на значението му в региона.

Добрите бизнес практики, хармоничните климатични условия и  забележителни природни дадености, закономерно определят град Пловдив, като водещ промишлен и атрактивен търговски център.

Главната улица на град Пловдив дава отлични възможности за шопинг и забавления, а вкусните  ресторанти в града са много и навсякъде.

След забързания ден идва подходящото време за настаняване в избрания хостел, хотел или стаи под наем, както и приготовленията за атрактивния нощен живот.

Дългите вечери носят духа на пленителна романтика и усещане за нежност, любов и безвремие.

Исторически погледнато град Пловдив е дал много за укрепването на България, а редица почитани борци за свобода, революционери и национални герои родени тук, активно са участвали в значимата борба за независимост и силна държава. Поради тези причини на редица значими места има изградени архитектурни паметници за спомен на героичната им саможертва.

Част от най-значимите места за посещения, атракции и паметници са:

 

„Пеещите фонтани“ – Пловдив
Бунарджик – Пловдив
Античен театър – Пловдив
Архитектурно-исторически резерват Стария град – Пловдив
Епископска базилика на Филипопол
Квартал „Капана“ – Пловдив
Младежки хълм (Джендем тепе) – Пловдив
Римски акведукт – Пловдив
Лапидариум и крепостни стени – Пловдив
Сахат тепе – Пловдив
Гребна база – Пловдив

Множеството паркове разположени в покрайнините и в центъра на града създават атмосфера  на спокойствие и съдействат дори и за малко бягство от напрегнатото ежедневие.

Иновативната инфраструктура съдейства за по-бързото движение на услуги, стоки и продукти между различните фирми, организации и компании до техните контрагенти, крайни клиенти и дистрибутори.